Prvi kuharski poskusi

PRVI KORAKI V SVET KUHARSKIH ČUDES Najboljše nama je bilo, ko sva prvič poskusila bučkino juho. Prvi dan sva bila v zelo velikih pričakovanjih. Bilo je super, saj sva se naučila veliko Več »

Ob kulturnem prazniku

V OBJEMU KULTURE Da je na OŠ Polzela kultura že kako doma, smo ponovno dokazali v četrtek, 7. 2. 2019, ko smo se že kar prvo šolsko uro zbrali v veliki športni Več »

Ameriški obisk

SELITVE ZANJO NISO BILE TEŽAVA V ponedeljek, 4. 2. 2019, je osmošolce obiskala prav posebna gostja. Julia Stanley, diplomatka, ki je na ameriški ambasadi vodja tehničnih služb (General Service Office), zdaj že Več »

ND “Voda”

»MODRO ZLATO« oz. NARAVOSLOVNI DAN NA TEMO »VODA« V soboto, 2. 2. 2019, smo na Osnovni šoli Polzela izvedli celostni naravoslovni dan na temo Voda. Delovni dan se je pričel ob običajni uri, Več »

Kuža Beni

OBISKAL NAS JE KUŽA BENI V šolskem letu 2018/2019 na naši šoli zbiramo hrano za živali. Povedali so nam, da bo tisti razred, ki zbere največ hrane, nagrajen s prav posebno nagrado.  Več »

Zimovanje

ZIMOVANJE MLADIH PLANINCEV Od 25. do 27. 1. 2019 smo mladi planinci OŠ Polzela pod  vodstvom mentoric, izkušenih planinskih vodnikov in v organizaciji PD Polzela že trinajsto leto zapored zimovali na GORI Več »

Šolski otroški parlament

ŠOLSKI OTROŠKI PARLAMENT NA OŠ POLZELA Na OŠ Polzela smo 29. januarja 2019 izpeljali 29. otroški parlament z naslovom Šolstvo in šolski sistem. Društvo prijateljev mladine, pobudnik in nosilec projekta Otroški parlament, Več »