Nov začetek

Zakorakali smo v leto, ki je glede na številke v letnici zelo preprosto. 2020 … Kaj nam bo prineslo? Bo zanimivo, zabavno, preprosto, kot številke v letnici, srečno, zdravo, polno objemov, nasmehov, Več »

Veseli december

VESELI DECEMBER Kot vsako leto smo tudi letošnji »veseli december« popestrili s številnimi dogodki za otroke v vrtcu in učence v šoli na Polzeli in Andražu. Ravnateljica Bernardka Sopčič je otrokom v Več »

Nov uspeh odbojkaric

ODBOJKARICE OŠ POLZELA ZAKLJUČILE LETO 2019 Z ZMAGO V sredo, 18. 12. 2019,  je na OŠ Braslovče potekalo medobčinsko tekmovanje v odbojki za starejše deklice. Naše učenke so osvojile prvo mesto in Več »

Vem, kam grem

VEM, KAM GREM Enajst učencev iz 7. c je tudi v tem šolskem letu sodelovalo v kariernem natečaju Vem, kam grem. Tokrat so morali pripraviti stripovsko predstavitev vizije tega, kaj bi v Več »

Izvrstni biologi

IZJEMEN USPEH MLADIH BIOLOGOV NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU Skrivnostna človeška ribica, simbol slovenske naravne dediščine, je navdušila tudi mlade biologe na OŠ Polzela. V okviru dodatnega pouka biologije so spoznavali čudovit svet kraških Več »

Tradicionalni bazar

TRADICIONALNI BAZAR »ZATE ODPAD, ZAME ZAKLAD« Dobrodelni bazar Zate odpad, zame zaklad je na predvečer Miklavževega prihoda na OŠ Polzela potekal že enajstič. Otroci vse dopoldne menjujejo oblačila, igrače, knjige in ostale Več »

Za lepši jutri

MLADI POLZELANI ZA LEPŠI SVET Z učenci OŠ Polzela smo sodelovali na likovnem natečaju Trajnostna energija 019, kjer je bilo razpisanih več tem za »lepši jutri«.  Naloge smo se lotili zelo široko, Več »

 

Nov začetek
Zakorakali smo v leto, ki je glede na številke v letnici zelo preprosto. 2020 ...
Veseli december
VESELI DECEMBER Kot vsako leto smo tudi letošnji »veseli december« popestrili s številnimi dogodki za otroke v vrtcu in učence v šoli na Polzeli in Andražu.
Nov uspeh odbojkaric
ODBOJKARICE OŠ POLZELA ZAKLJUČILE LETO 2019 Z ZMAGO V sredo, 18. 12. 2019,  je na OŠ Braslovče potekalo medobčinsko tekmovanje v odbojki za starejše deklice.
Vem, kam grem
VEM, KAM GREM Enajst učencev iz 7. c je tudi v tem šolskem letu sodelovalo v kariernem natečaju Vem, kam grem.
Izvrstni biologi
IZJEMEN USPEH MLADIH BIOLOGOV NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU Skrivnostna človeška ribica, simbol slovenske naravne dediščine, je navdušila tudi mlade biologe na OŠ Polzela.
Tradicionalni bazar
TRADICIONALNI BAZAR »ZATE ODPAD, ZAME ZAKLAD« Dobrodelni bazar Zate odpad, zame zaklad je na predvečer Miklavževega prihoda na OŠ Polzela potekal že enajstič.
Za lepši jutri
MLADI POLZELANI ZA LEPŠI SVET Z učenci OŠ Polzela smo sodelovali na likovnem natečaju Trajnostna energija 019, kjer je bilo razpisanih več tem za »lepši jutri«.
Planinski pohod
MLADI PLANINCI NA BOČU Prebudili smo se v megleno sobotno jutro, a se kljub temu z veseljem podali na drugi pohod v letošnjem šolskem letu.
Literarno glasilo
LJUDSKE PESMI SO ŠE VEDNO AKTUALNE Konec novembra je na OŠ Polzela potekal dobrodelni koncert z naslovom Kar mat me učila, me mika zapet.
Dobrodelni koncert
NA POLZELI IZ RODA V ROD Po letu premora so 29.