Ob dnevu samostojnosti in enotnosti

OB DNEVU SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI Zadnje skupno druženje v koledarskem letu 2018 smo pričeli z obeležitvijo dneva samostojnosti in enotnosti. Himna ter bogat glasbeno-plesni program so povezovale misli, povezane z Ivanom Cankarjem, Več »

Naj talent šole

POGUM, ODLOČNOST IN GORA TALENTOV Praznični teden smo zaključili s tradicionalnim izborom Naj talent šole. Tudi tokrat so za celotno prireditev poskrbeli devetošolci z go. ravnateljico Bernardko Sobčič. Pripravili so zanimivo in Več »

Praznični utrip

PRAZNIČNI DECEMBER Praznični december so tudi v tem šolskem letu pričeli prostovoljci z mentorico go. Majdo Pur in skupaj pripravili dobrodelni bazar oblačil, igrač, knjig in še česa. Tudi ga. ravnateljica Bernardka Več »

Biološko tekmovanje

VRHUNSKI BIOLOGI NA OŠ POLZELA Že drugo leto zapored je na OŠ Polzela potekalo državno tekmovanje iz znanja biologije. Učenci 8. ter 9. razredov so se preizkusili v znanju o raznovrstnosti ter Več »

Dobrodelni bazar

DOBRODELNI BAZAR V petek, 30. 11. 2018, je pred glavnim vhodom OŠ Polzela in Vrtca Polzela potekal tradicionalni dobrodelni bazar. Zaradi obnove velike športne dvorane ga tokrat nismo združili z dobrodelnim koncertom, Več »

STZ

SLOVENSKI TRADICIONALNI ZAJTRK ALI  DAN ZDRAVJA NA OŠ IN V VRTCU POLZELA Tako kot v številnih slovenskih šolah in vrtcih je tudi na OŠ Polzela in v Vrtcu Polzela 16. novembra 2018 Več »

Hrvaški učitelji na obisku

ŠTUDIJSKI OBISK HRVAŠKIH UČITELJEV Med 17. in 19. 10. smo na šoli gostili skupino 30 učiteljev in ravnateljev petih različnih osnovnih šol iz Zadra. Obiskali so nas v sklopu projekta INovA@skola, ki Več »

 

Ob dnevu samostojnosti in enotnosti
OB DNEVU SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI Zadnje skupno druženje v koledarskem letu 2018 smo pričeli z obeležitvijo dneva samostojnosti in enotnosti.
Naj talent šole
POGUM, ODLOČNOST IN GORA TALENTOV Praznični teden smo zaključili s tradicionalnim izborom Naj talent šole. Tudi tokrat so za celotno prireditev poskrbeli devetošolci z go.
Praznični utrip
PRAZNIČNI DECEMBER Praznični december so tudi v tem šolskem letu pričeli prostovoljci z mentorico go.
Biološko tekmovanje
VRHUNSKI BIOLOGI NA OŠ POLZELA Že drugo leto zapored je na OŠ Polzela potekalo državno tekmovanje iz znanja biologije. Učenci 8. ter 9.
Dobrodelni bazar
DOBRODELNI BAZAR V petek, 30. 11. 2018, je pred glavnim vhodom OŠ Polzela in Vrtca Polzela potekal tradicionalni dobrodelni bazar.
STZ
SLOVENSKI TRADICIONALNI ZAJTRK ALI  DAN ZDRAVJA NA OŠ IN V VRTCU POLZELA Tako kot v številnih slovenskih šolah in vrtcih je tudi na OŠ Polzela in v Vrtcu Polzela 16.
Hrvaški učitelji na obisku
ŠTUDIJSKI OBISK HRVAŠKIH UČITELJEV Med 17. in 19. 10. smo na šoli gostili skupino 30 učiteljev in ravnateljev petih različnih osnovnih šol iz Zadra.
Uspešni pevci
PEVCI MPZ OŠ POLZELA SODELOVALI V PROJEKTNEM PEVSKEM ZBORU Ob 90-letnici skladatelja Jakoba Ježa so kulturne šole pripravile koncert skladateljevih zborovskih del pod naslovom ...
Tee ball tekmovanje
TEE BALL TEKMOVANJE NA OŠ POLZELA 8. 11. je na šoli potekalo regijsko prvenstvo v tee ballu, ki je otrokom prilagojena različica bolj znanega bejzbola.
Dan zdravja
NAŠA ŠOLA - ZDRAVA ŠOLA Letošnje leto obeležujemo 25. obletnico mreže Zdrave šole.