Dom je tam, kjer je ljubezen – uvodnik

DOM JE TAM, KJER JE LJUBEZEN Ob 90-letnici Neže Maurer Ko je Neža Maurer pred desetimi leti praznovala 80-letnico, smo jo na OŠ Polzela povabili v goste in z njo pripravili imenitno Več »

Literarna številka glasila ob 90-letnici Neže Maurer

Spoštovani bralci, pred vami je vodič po literarni številki časopisa Glas mladih, namenjeni pesnici Neži Maurer. Literarna številka Nežinih 90 vam ponuja prispevke učencev OŠ Polzela in POŠ Andraž, ki so nastali Več »

Ljubezen oz. v pričakovanju valentinovega

KAJ JE TO LJUBEZEN in KAKO SE JE VALENTINOVO UVELJAVILO V NAŠIH KRAJIH Bliža se 14. februar. Dan zaljubljencev. Dan vseh ljudi, ki se imajo radi. Valentinovo. Valentinovo je praznik, ki se Več »

Sveže novičke iz vrtca

URA TEČE, NIČ NE REČE … Po praznikih smo se vrnili, koroni nismo se pustili. Staro leto se je izteklo. Koledarje smo zamenjali z novimi. Medtem ko morajo očki in mamice v Več »

Ponovno v šoli

KAKO JE SPET V ŠOLI? V torek, 26. 1. 2021,  so se v šolske klopi presrečni vrnili otroci 1. triletja, torej učenci od 1. do 3. razreda. Vsak izmed njih ima drugačno Več »

Bralni nasvet

KJE SI, GOBI? Dion Leonard Kje si, Gobi? je svetovna književna uspešnica, ki govori o osupljivi resnični zgodbi, ki se je zgodila ravno avtorju tega romana, nad njim pa se navdušujejo tako Več »

Narobe svet

Učenci 5. razreda POŠ Andraž so poustvarjali ob Gradnikovi pesmi NAROBE SVET. (Avtorica naslovne risbe Svet in jaz je Klara Jug iz 7. a.) Vsi pričakovali leto 2020 smo, a nismo vedeli, Več »

 

Dom je tam, kjer je ljubezen - uvodnik
DOM JE TAM, KJER JE LJUBEZEN Ob 90-letnici Neže Maurer Ko je Neža Maurer pred desetimi leti praznovala 80-letnico, smo jo na OŠ Polzela povabili v goste in z njo priprav...
Literarna številka glasila ob 90-letnici Neže Maurer
Spoštovani bralci, pred vami je vodič po literarni številki časopisa Glas mladih, namenjeni pesnici Neži Maurer.
Ljubezen oz. v pričakovanju valentinovega
KAJ JE TO LJUBEZEN in KAKO SE JE VALENTINOVO UVELJAVILO V NAŠIH KRAJIH Bliža se 14. februar. Dan zaljubljencev. Dan vseh ljudi, ki se imajo radi. Valentinovo.
Sveže novičke iz vrtca
URA TEČE, NIČ NE REČE … Po praznikih smo se vrnili, koroni nismo se pustili. Staro leto se je izteklo. Koledarje smo zamenjali z novimi.
Ponovno v šoli
KAKO JE SPET V ŠOLI? V torek, 26. 1. 2021,  so se v šolske klopi presrečni vrnili otroci 1. triletja, torej učenci od 1. do 3. razreda.
Bralni nasvet
KJE SI, GOBI? Dion Leonard Kje si, Gobi? je svetovna književna uspešnica, ki govori o osupljivi resnični zgodbi, ki se je zgodila ravno avtorju tega romana, nad njim pa se nav...
Narobe svet
Učenci 5. razreda POŠ Andraž so poustvarjali ob Gradnikovi pesmi NAROBE SVET. (Avtorica naslovne risbe Svet in jaz je Klara Jug iz 7. a.
Naši snežaki - POŠ
NAŠI SNEŽAKI Moj snežak gospod Beli Prejšnji teden je spet zapadlo nekaj snega. Bilo ga je dovolj, da sem lahko naredila snežaka.
Zimki ŠD učencev 1. in 2. triletja
ZIMSKE RADOSTI Sredi januarja, natančneje od 11. do 15. januarja, so učenci od 1. do 5. razreda uživali na snegu.
V pričakovanju praznikov in Neže
Voščilo šolskega novinarja Tilna POŠEBALA.