Uvodnik urednice

KO MESEČNIK POSTANE TEDNIK ali KO GLAS MLADIH POSTANE K(o)RONA ČASOPIS 13. marec 2020 je našo šolo postavil na glavo. Zgodil se je koronavirus, ki nas spremlja vse od takrat. Marsikaj se Več »

Literani kotiček 6. številke

V Literarnem kotičku 6. K(o)rona številke so pesnili Gal Ocvirk Štrajhar, Andrej Kužnik in številni sedmošolci (tema Mesec maj – čas za pesem). Fotografije prikazujejo cvetoča sadna drevesa, ki so jih ustvarjali Več »

Nuša in Časoris

ŠESTOŠOLKA NUŠA – SOUSTVARJALKA SPLETNEGA ČASORISA Besedilo Pomembne so informacije in pa tudi, kar si mislimo o njih je bilo objavljeno v Spletnem časopisu za otroke Časoris. Avtorici Nuši Bohak iz 6. Več »

Ustvarjalni petošolci

USTVARJALNI PETOŠOLCI Drobljenje čokolade V nedeljo smo se z družino odpravili k sorodnikom. Dve uri smo se vozili v Družinsko vas. Ko smo prišli, sem najprej dedku voščil za njegov rojstni dan. Več »

Četrtošolci in plavalni ŠD

PLAVALNI ŠPORTNI DAN ČETRTOŠOLCEV Ko je učiteljica poslala navodila za izvedbo športnega dne, sem začudeno pogledal, kje so navodila za plavanje. Plavanje na suhem? Prebral sem, da je plavanje premikanje v vodi, Več »

Tretješolci in prvomajske počitnice

PRVOMAJSKE POČITNICE TRETJEŠOLCEV Med počitnicami smo z družino uredili domači vrt. Nasadili smo solato, korenje, grah, por in čebulo. Paradižnik in paprika pa še čakata na vselitev v vrt, ker še zemlja Več »

Literarni kotiček

Za tokratno številko so svoje literarno ustvarjanje prispevali: Cecilija ZAPUŠEK in Brina BUTINAR, nagrajeniki natečaja “Naravne in druge nesreče”,  Nuša BOHAK, Živa ŠTIGLIC, Ula JELEN, Sara iz 2. c, Hanna TURNŠEK, Pia Več »

 

Uvodnik urednice
KO MESEČNIK POSTANE TEDNIK ali KO GLAS MLADIH POSTANE K(o)RONA ČASOPIS 13. marec 2020 je našo šolo postavil na glavo.
Literani kotiček 6. številke
V Literarnem kotičku 6. K(o)rona številke so pesnili Gal Ocvirk Štrajhar, Andrej Kužnik in številni sedmošolci (tema Mesec maj - čas za pesem).
Nuša in Časoris
ŠESTOŠOLKA NUŠA – SOUSTVARJALKA SPLETNEGA ČASORISA Besedilo Pomembne so informacije in pa tudi, kar si mislimo o njih je bilo objavljeno v Spletnem časopisu za otroke...
Ustvarjalni petošolci
USTVARJALNI PETOŠOLCI Drobljenje čokolade V nedeljo smo se z družino odpravili k sorodnikom. Dve uri smo se vozili v Družinsko vas.
Četrtošolci in plavalni ŠD
PLAVALNI ŠPORTNI DAN ČETRTOŠOLCEV Ko je učiteljica poslala navodila za izvedbo športnega dne, sem začudeno pogledal, kje so navodila za plavanje.
Tretješolci in prvomajske počitnice
PRVOMAJSKE POČITNICE TRETJEŠOLCEV Med počitnicami smo z družino uredili domači vrt. Nasadili smo solato, korenje, grah, por in čebulo.
Literarni kotiček
Za tokratno številko so svoje literarno ustvarjanje prispevali: Cecilija ZAPUŠEK in Brina BUTINAR, nagrajeniki natečaja "Naravne in druge nesreče",  Nuša BOHAK, Živa ŠTIGLI...
Počitniške dogodivščine petošolcev
POČITNIŠKE DOGODIVŠČINE PETOŠOLCEV Najljubši dan prvomajskih počitnic V nedeljo, 3. maja, sem se zbudila ob 9-tih. Preoblekla sem se v kratke rokave ter trenirko.
Ekologija na daljavo (križanke ...)
Nekateri učenci so se lotili tudi miselnih izzivov. Če vas mika preizkusiti svoje možgane, kliknite na sliko, si jo natisnite in rešite.
Ekologija na daljavo (9. razred)
NARAVOSLOVNI DAN EKOLOGIJA NA DALJAVO (OB DNEVU ZEMLJE) – 9. razred Danes sem skupaj z sestro in bratom imel naravoslovni dan.