Dan zdravja

NAŠA ŠOLA – ZDRAVA ŠOLA Letošnje leto obeležujemo 25. obletnico mreže Zdrave šole. V ta namen smo v tednu otroka izvedli celostni  naravoslovni dan z naslovom  DAN ZDRAVJA. Izvedene so bile razne Več »

Kulturni dan

DAN PREŽIVET MED PESMIMI IN Z ZNANIMA SLOVENCEMA V četrtek 4. 10. 2018, smo na šoli izvedli kulturni dan, pri katerem smo sodelovali mlajši in starejši učenci, v goste pa smo povabili Več »

Šport špas

ŠPORT ŠPAS V soboto, 22. septembra,  je na naši šoli  v skladu z Letnim delovnim načrtom potekala delovna sobota, ki je bila obvezna za vse učence. Zaradi tega bomo prosti v ponedeljek, Več »

Evropski dan jezikov

TUDI ANDRAŽ JE VEČJEZIČEN V duhu večjezičnosti, medgeneracijskega sodelovanja in prihajajočega praznovanja Evropskega dneva jezikov smo 18. 9. 2018 na podružnici v Andražu združili moči učiteljici Angelika Urbanc in Mojca Kacjan in Več »

Irena Vrčkovnik na obisku

IRENA VRČKOVNIK NA OBISKU V šoli nas je obiskala glasbenica Irena Vrčkovnik. Pridružili so se nam tudi gospa ravnateljica Bernardka Sopčič  in učenci 4. a in 4. b-razreda z razredničarkama. Najprej je Več »

Teden mobilnosti

TEDEN MOBILNOSTI V ponedeljek, 16. 9., se je začel evropski teden mobilnosti. V šolo sem prihajal s skirojem. Vsak dan so se dogajale različne aktivnosti. V sredo smo imeli skupinski množični tek. Več »

Teden mobilnosti skozi oči četrtošolcev

Mentorica: Nataša Herodež Kranjec Več »