Prvošolci na daljavo

ŠOLA NA DALJAVO V PRVEM RAZREDU Mesec oktober je že za nami. Pred krompirjevimi počitnicami smo napolnili naše tobice in veselo odšli na počitnice. Po počitnicah pa se je naš dom spremenil Več »

Ustavi se!

USTAVI SE! Ali veš, da lahko z majhno pozornostjo, kot je pismo ali voščilnica,  osrečiš sebe in  prineseš srečo še komu? Se sprašuješ kako?  Vabim te, da se pridružiš akciji Ustavi se!  Cilj Več »

Naravoslovni dan na daljavo

PRVA POMOČ ZNANSTVENIK RAZISKOVALEC 23. oktobra smo izvedli dva naravoslovna dneva na daljavo. Učenci 9. razredov so se posvetili temi »PRVA POMOČ IN NESREČE DOMA«. Pridobili so teoretično in praktično znanje prve Več »

Tehniški dan

TEHNIŠKI DAN “na daljavo” V sredo, 21. 10. 2020, je potekaj tehniški dan za vse učence od šestega do devetega razreda. Učenci so se posvetili različnim tematikam: šestošolci lesu in lesnim polizdelkom, Več »

Čarovniško vzdušje na POŠ

DUHCI, ČAROVNICE IN LUTKE V OPB POŠ ANDRAŽ V petek, 23. 10. 2020, smo si dogajanje v oddelku podaljšanega bivanja v Andražu  zelo popestrili. Popoldne je potekalo v ČAROVNIŠKEM VZDUŠJU. Učenci 4. Več »

Intervju z Izabelo Veber, navdušeno bralko

 »Navdušil me je Harry Potter« INTERVJU Z BRALKO KNJIG Izabelo Veber, učenko 7. č Intervju in slika: Nuša Bohak, šolska dopisnica  POVEJ MI KAJ O KNJIGAH! Knjige so moje najboljše prijateljice. Sedma Več »

Razstava o branju

ŠOLSKI DOPISNIKI SE PREIZKUSIJO V VLOGI NOVINARJA V torek, 13. 10. 2020 smo se zbrali šolski dopisniki osnovne šole Polzela, saj nas je čakalo pomembno delo. Zbrali smo se v šolski knjižnici. Več »

 

Prvošolci na daljavo
ŠOLA NA DALJAVO V PRVEM RAZREDU Mesec oktober je že za nami. Pred krompirjevimi počitnicami smo napolnili naše tobice in veselo odšli na počitnice.
Ustavi se!
USTAVI SE! Ali veš, da lahko z majhno pozornostjo, kot je pismo ali voščilnica,  osrečiš sebe in  prineseš srečo še komu? Se sprašuješ kako?  Vabim te, da se pridru...
Naravoslovni dan na daljavo
PRVA POMOČ ZNANSTVENIK RAZISKOVALEC 23. oktobra smo izvedli dva naravoslovna dneva na daljavo. Učenci 9. razredov so se posvetili temi »PRVA POMOČ IN NESREČE DOMA«.
Tehniški dan
TEHNIŠKI DAN "na daljavo" V sredo, 21. 10. 2020, je potekaj tehniški dan za vse učence od šestega do devetega razreda.
Čarovniško vzdušje na POŠ
DUHCI, ČAROVNICE IN LUTKE V OPB POŠ ANDRAŽ V petek, 23. 10. 2020, smo si dogajanje v oddelku podaljšanega bivanja v Andražu  zelo popestrili.
Intervju z Izabelo Veber, navdušeno bralko
 »Navdušil me je Harry Potter« INTERVJU Z BRALKO KNJIG Izabelo Veber, učenko 7.
Razstava o branju
ŠOLSKI DOPISNIKI SE PREIZKUSIJO V VLOGI NOVINARJA V torek, 13. 10. 2020 smo se zbrali šolski dopisniki osnovne šole Polzela, saj nas je čakalo pomembno delo.
Jesenski planinski pohod
JESENSKI POHOD MLADIH PLANINCEV V soboto, 3. 10. 2020, na oblačen in vetroven dan, smo se mladi planinci skupaj z vodniki podali na 1577 metrov visok Smrekovec.
KD Glasbeno-likovna ustvarjalnica
KULTURNI DAN V ZNAMENJU GLASBENE, LIKOVNE IN BESEDNE UMETNOSTI Za vse učence od 1. do 9. razreda  smo 6. 10.
Kulturni dnevi
KULTURNI DNEVI V ZNAMENJU USTVARJANJA, BRANJA IN KULTURNIH USTANOV Konec septembra in v tednu otroka smo na šoli priredili več kulturnih dni. Prvo- in drugošolci so  imeli 23.