Škratova bralna značka

BRALNA ZNAČKA ZA NAJMLAJŠE Škratova bralna značka in Mali Savinjčani beremo smo v četrtek, 25. aprila, v Kulturnem domu Polzela, podelil priznanja najmlajšim, tistim, ki se šele podajajo v svet knjige in Več »

Eksurzija v Celovec

POLZELANI ONSTRAN MEJA V soboto, 20. aprila,  smo učenci izbirnega predmeta nemščina odšli na izlet v Avstrijo, natančneje v Celovec. Najprej smo obiskali stolp Pyramidenkogel. Nanj smo se povzpeli po 441 stopnicah, Več »

Zaključek bralne značke na matični šoli

JE BRANJE ŠE VEDNO »KUL«? Sodeč po številu vključenih učencev Osnovne šole Polzela v gibanje bralna značka, ki že skoraj 60 let navdušuje za prostočasno branje, bi lahko na vprašanje odgovorili pritrdilno. Več »

Zaključek bralne značke v Andražu

ZAKLJUČEK BRALNE ZNAČKE V ANDRAŽU Prijetno petkovo dopoldne so učenci na POŠ Andražu namenili proslavi ob dnevu Zemlje in podelitvi bralne značke. Po uvodnem pestrem programu, v katerem ni manjkalo pevskih, glasbenih, Več »

Varno na kolesu

VARNO NA KOLESU Da so kolesarji pomembni udeleženci v prometu, se učenci učijo ves čas, še posebej v 5. razredu, ko se pripravljajo na opravljanje kolesarskega izpita. Dodatna znanja in izkušnje pa Več »

Uspehi, uspehi … angleščina, zgodovina, slovenščina

ODLIČNI USPEHI NA TUJEJEZIKOVNEM PODROČJU V sredo, 20. 3. 2019, je v Šentjurju pri Celju potekalo državno tekmovanje v znanju angleščine za devetošolce. Udeležila se ga je devetošolka Nana Petrović, ki je Več »

Glasbena olimpiada

ODLIČEN USPEH NA GLASBENI OLIMPIADI V nedeljo, 10. marca 2019, sta se devetošolka Iza Štih in osmošolec Kristjan Turnšek udeležila tekmovanja na  8. slovenski glasbeni olimpijadi na Konservatoriju za glasbo in balet Več »

 

Škratova bralna značka
BRALNA ZNAČKA ZA NAJMLAJŠE Škratova bralna značka in Mali Savinjčani beremo smo v četrtek, 25.
Eksurzija v Celovec
POLZELANI ONSTRAN MEJA V soboto, 20. aprila,  smo učenci izbirnega predmeta nemščina odšli na izlet v Avstrijo, natančneje v Celovec.
Zaključek bralne značke na matični šoli
JE BRANJE ŠE VEDNO »KUL«? Sodeč po številu vključenih učencev Osnovne šole Polzela v gibanje bralna značka, ki že skoraj 60 let navdušuje za prostočasno branje, bi l...
Zaključek bralne značke v Andražu
ZAKLJUČEK BRALNE ZNAČKE V ANDRAŽU Prijetno petkovo dopoldne so učenci na POŠ Andražu namenili proslavi ob dnevu Zemlje in podelitvi bralne značke.
Varno na kolesu
VARNO NA KOLESU Da so kolesarji pomembni udeleženci v prometu, se učenci učijo ves čas, še posebej v 5. razredu, ko se pripravljajo na opravljanje kolesarskega izpita.
Uspehi, uspehi ... angleščina, zgodovina, slovenščina
ODLIČNI USPEHI NA TUJEJEZIKOVNEM PODROČJU V sredo, 20. 3. 2019, je v Šentjurju pri Celju potekalo državno tekmovanje v znanju angleščine za devetošolce.
Glasbena olimpiada
ODLIČEN USPEH NA GLASBENI OLIMPIADI V nedeljo, 10. marca 2019, sta se devetošolka Iza Štih in osmošolec Kristjan Turnšek udeležila tekmovanja na  8.
Likovni natečaj
LIKOVNI NATEČAJ »IGRAJ SE Z MANO« Sedmošolec Tilen Šalamon se je 6. 3. 2019 udeležil mednarodnega kulturno-likovnega dogodka Bodi umetnik – 12.
Pust
OSTAJAMO ZVESTI PUSTU Na pustni torek, 5. 3. 2019, smo na naši šoli zopet dokazali, da dajemo velik pomen tudi šegam in običajem.
Francija potuje
LA FRANCE VOYAGE – FRANCIJA POTUJE V četrtek, 7. februarja 2019, nas je na Osnovni šoli Polzela obiskala francoska animatorka z imenom Marion Lefebre.