Ameriški marinci na obisku

KO SKOZI OČI TUJCEV IZVEŠ, KAKO LEPA JE SLOVENIJA Obisk ameriških marincev na OŠ Polzela V četrtek, 22. 2. 2018, so OŠ Polzela  obiskali štirje člani ameriške ambasade. Devetošolci smo imeli priložnost Več »

Pustni TD

IZVIRNOST NIMA MEJA Pustno obarvan tehniški dan V torek, 13. 2. 2018, je na OŠ Polzela potekala maškarada. Učenci 2. in 3. triletja smo 3 šolske ure izdelovali pustne maske na temo Več »

Kulturni praznik

HIMNA, FOLKLORA, LUTKE … PONOVNO V OBJEMU KULTURE Prireditev ob kulturnem prazniku V sredo, 7. februarja, smo se zbrali v šolski telovadnici vsi učenci Osnovne šole Polzela. 8. februarja je namreč praznik Več »

Tee ball

REGIJSKO PRVENTVO V IGRI TEE BALL V četrtek, 1. 2. 2018, se je na OŠ Polzela odvijalo regijsko prvenstvo v vedno bolj priljubljeni moštveni igri Tee ball. Gre za igro, ki zelo Več »

Spanje v šoli

SPANJE V ŠOLI 22. 1. 2018 se je kar 95 učencev in učenk odločilo prespati v šoli. Čeprav je nočitev potekala iz ponedeljka na torek, so učenci v torek dopoldan pri pouku Več »

Zonzani na obisku

OBISK IZ ZAVETIŠČA ZONZANI S prostovoljnimi prispevki, zbranimi na dobrodelnem bazarju Zate odpad, zame zaklad, smo nakupili hrano in pripomočke za živali iz zavetišča Zonzani iz Dramelj. Oskrbnika iz zavetišča sta nas Več »

Šolski parlament

ŠOLSTVO IN ŠOLSKI SISTEM Otroški parlament 2018 V četrtek, 25. 1. 2018, je na naši šoli potekal šolski otroški parlament z naslovom Šolstvo in šolski sistem. Pogovor smo vodile Teja Pikl, Julija Več »