Proslava ob dnevu državnosti

ZAKLJUČNO DRUŽENJE V četrtek, 24. 6. 2021, smo na OŠ Polzela s prijetno kulturno prireditvijo  obeležili dan državnosti. Da so lahko bili zagotovljeni vsi ukrepi, potrebni za preprečevanje korona virusa, smo prireditev Več »

Zaključek šolskega leta v OPB

AKTIVNO SLOVO OD ŠOLSKEGA LETA V oddelkih podaljšanega bivanja smo se poslovili od šolskega leta zelo aktivno. Celo šolsko leto smo skrbeli, da sta bila okolica šole in igrišče čista, izvedli smo Več »

Rekordnih 10 + 1

REKORDNIH 10 + 1 Drage bralke in bralci spletnega glasila Glas mladih! Če bi mi kdo na začetku šolskega leta zastavil vprašanje, koliko številk spletnega glasila bomo izdali, bi mu najbrž odgovorila: Več »

Uspehi na literarnih natečajih

KO SE “RODI” PESNIŠKA MOJSTROVINA Čeprav je šolsko leto že skoraj pri koncu, smo se ponovno razveselili izjemnega uspeha na literarnem natečaju z naslovom Objem, dotik, poljub, ki ga je organiziral Center Več »

Valeta

VSE UČILNICE NIMAJO ŠTIRIH STEN Devetošolci smo v torek, 15. 6. 2021, zaključili svojo osnovnošolsko pot s sklepnim dogodkom oziroma valeto z naslovom Vse učilnice nimajo štirih sten. Rdeča nit naše valete Več »

Oblekli smo …

OBLEKLI SMO IGRIŠČE V šoli se vsako leto srečujemo s pozabljenimi predmeti naših učencev. Kljub temu, da smo predmete v šoli razstavili na ogled, niso našli lastnikov. Zato smo se v upanju, Več »

Uspeh na Cankarjevem tekmovanju

PRIZNANJA TEKMOVALCEM ZA CANKARJEVO TEKMOVANJE V tem šolskem letu tudi Cankarjevo tekmovanje ni teklo tako, kot smo bili vajeni prejšnja leta. Toda najbolj zagnani bralci so vztrajali, brali in napisali spis o Več »

 

Proslava ob dnevu državnosti
ZAKLJUČNO DRUŽENJE V četrtek, 24. 6. 2021, smo na OŠ Polzela s prijetno kulturno prireditvijo  obeležili dan državnosti.
Zaključek šolskega leta v OPB
AKTIVNO SLOVO OD ŠOLSKEGA LETA V oddelkih podaljšanega bivanja smo se poslovili od šolskega leta zelo aktivno.
Rekordnih 10 + 1
REKORDNIH 10 + 1 Drage bralke in bralci spletnega glasila Glas mladih! Če bi mi kdo na začetku šolskega leta zastavil vprašanje, koliko številk spletnega glasila bomo iz...
Uspehi na literarnih natečajih
KO SE "RODI" PESNIŠKA MOJSTROVINA Čeprav je šolsko leto že skoraj pri koncu, smo se ponovno razveselili izjemnega uspeha na literarnem natečaju z naslovom Objem, dotik,...
Valeta
VSE UČILNICE NIMAJO ŠTIRIH STEN Devetošolci smo v torek, 15. 6.
Oblekli smo ...
OBLEKLI SMO IGRIŠČE V šoli se vsako leto srečujemo s pozabljenimi predmeti naših učencev. Kljub temu, da smo predmete v šoli razstavili na ogled, niso našli lastnikov.
Uspeh na Cankarjevem tekmovanju
PRIZNANJA TEKMOVALCEM ZA CANKARJEVO TEKMOVANJE V tem šolskem letu tudi Cankarjevo tekmovanje ni teklo tako, kot smo bili vajeni prejšnja leta.
Iz vrtca v šolo
PRIHAJAMO IZ VRTCA V ŠOLO Vrtec Polzela in Osnovna šola Polzela že vrsto let ohranjata odlično povezavo ob prehodu predšolskih otrok v prvi razred.
Podelitev bralne značke
SPLETNI FESTIVAL BRALNE ZNAČKE IN PODELITEV PRIZNANJ Ob 60-letnici gibanja je Društvo Bralna značka priredilo prvi Spletni festival Bralne značke, na katerem se je predsta...
Svetovni dan čebel
 SVETOVNI DAN ČEBEL Ob svetovnem dnevu čebel smo v šoli izvedeli veliko o čebelah. Izvedeli smo, da v enem panju živi ena matica, 10.000 delavk in 100 trotov.