Smutiji v 1. a

V 1. A SMO DELALI SMUTIJE NA OBISK JE PRIŠLA AJDINA MAMICA IN URBAN. UČILA STA NAS DELATI SMUTIJE, DA SI JIH BOMO LAHKO DELALI ŠE DOMA. NAREZALI SMO SADJE IN ZELENJAVO Več »

Nepričakovana gosta

NEPRIČAKOVANA GOSTA V četrtek, 13. 6. 2019, je 1. skupina 8. razreda pri angleščini dobila prav poseben obisk. K pouku sta se nam pridružila 7-letni Mark in njegova mama Cvetka. Njuna družina Več »

Valeta

FILMSKO SLOVO DEVETOŠOLCEV V petek, 14. junija, je v športni dvorani OŠ Polzela potekala filmska premiera z naslovom Valeta 2019. V filmskem večeru smo se skupaj z devetošolci spominjali njihovih začetkov, časov, Več »

Literarno-glasbeno-filmski večer

RAZBIT ROZA-MODER SVET V sredo, 29. maja 2019, smo na šoli organizirali že tradicionalni literarno-glasbeno-filmski večer. Letos je veliko učencev od 3. do 9. razreda pisalo o fantovskem oz. dekliškem pogledu na Več »

Sezimo do zvezd

SEZIMO DO ZVEZD Zaključna pevsko-plesna prireditev Sezimo do zvezd je na OŠ Polzela že kar stalnica.  Letošnja, ki je potekala  v petek, 24. maja, pa je bila posebna tudi zaradi svečanega podpisa Več »

Tekmovanje v peki

TEKMOVANJE V PEKI FRANCOSKIH SLADIC »ZLATI MAKRON« V okviruakcije Goût de France/Good France Francoski inštitut v Sloveniji vsako leto organizira tekmovanje v peki sladic. Na  Osnovni šoli Polzela smo sprejeli izziv, saj Več »

Ponovno v Avstriji

PONOVNO V AVSTRIJI V soboto, 18. 5. 2019, smo učenci nemščine odšli na izlet. Odšli smo v avstrijsko mesto Beljak. Ogledali smo si Adler areno ter japonske makaki opice. V Adler areni Več »

 

Smutiji v 1. a
V 1. A SMO DELALI SMUTIJE NA OBISK JE PRIŠLA AJDINA MAMICA IN URBAN. UČILA STA NAS DELATI SMUTIJE, DA SI JIH BOMO LAHKO DELALI ŠE DOMA.
Nepričakovana gosta
NEPRIČAKOVANA GOSTA V četrtek, 13. 6. 2019, je 1. skupina 8. razreda pri angleščini dobila prav poseben obisk.
Valeta
FILMSKO SLOVO DEVETOŠOLCEV V petek, 14. junija, je v športni dvorani OŠ Polzela potekala filmska premiera z naslovom Valeta 2019.
Literarno-glasbeno-filmski večer
RAZBIT ROZA-MODER SVET V sredo, 29. maja 2019, smo na šoli organizirali že tradicionalni literarno-glasbeno-filmski večer. Letos je veliko učencev od 3. do 9.
Sezimo do zvezd
SEZIMO DO ZVEZD Zaključna pevsko-plesna prireditev Sezimo do zvezd je na OŠ Polzela že kar stalnica.  Letošnja, ki je potekala  v petek, 24.
Tekmovanje v peki
TEKMOVANJE V PEKI FRANCOSKIH SLADIC »ZLATI MAKRON« V okviruakcije Goût de France/Good France Francoski inštitut v Sloveniji vsako leto organizira tekmovanje v peki sladic.
Ponovno v Avstriji
PONOVNO V AVSTRIJI V soboto, 18. 5. 2019, smo učenci nemščine odšli na izlet. Odšli smo v avstrijsko mesto Beljak. Ogledali smo si Adler areno ter japonske makaki opice.
Evropska vas
EVROPSKA VAS V šolskem letu 2018/2019 smo na OŠ Polzela pri izvajanju projekta Evropska vas za izziv izbrali sosednjo državo Avstrijo.
Geografija
ODLIČNI DOSEŽKI NA TEKMOVANJU IZ ZNANJA GEOGRAFIJE Tekmovanje mladih geografov je sestavljeno iz dveh delov - prvi del preverja teoretično znanje iz določene teme, drugi pa je...
Evropa v šoli
NATEČAJ EVROPA V ŠOLI ZNOVA PRINESEL USPEH Evropa v šoli, natečaj, ki ga že 20 let zapored koordinira Zveza prijateljev mladine Slovenije, je v tem šolskem letu potekal pod ...