Zoranov memorial

ZORANOV MEMORIAL, SLIVNIŠKO JEZERO Mladi planinci smo se v soboto, 2. 6. 2018, odpravili še na zadnji planinski pohod v letošnjem šolskem letu, in sicer na krožno pot okoli Slivnice pri Celju Več »

Literarno ustvarjanje 2. b

TIHA KAPLJICA NEKEGA DNE JE BIL DEŽEVEN DAN. KAPLJICE SO SE IGRALE. VSE KAPLJICE SO DELALE BLING BLING BLING. TIHA KAPLJICA PA NIČ. ŽALOSTNA JE BILA DVA DNI. TRETJI  DAN PA STA Več »

Zaključek bralne značke

SKLENILI ŠE ENO USPEŠNO SEZONO BRANJA Zadnji teden v maju smo podelili bralna priznanja učencem od 1. do 9. razreda na OŠ Polzela. Našteli smo jih 460, kar predstavlja 78 odstotkov vseh učencev naše šole. Več »

Sezimo do zvezd

SEZIMO DO ZVEZD Kot že vrsto let zapored smo tudi letos v petek, 25. maja, v športni dvorani Polzela ponovno doživeli čudovito plesno-pevsko popoldne, ki smo ga pripravili številni pevci in plesalci Več »

Literarno-glasbeno-gledališki večer

VPOGLED V USTVARJALNE IN IGRIVE MISLI MLADIH V četrtek, 18. maja 2018, je na naši šoli potekal že tradicionalni literarno-glasbeno-gledališki večer, ki ga organiziramo skupaj z Občinsko knjižnico Polzela. Ker je letos Več »

Atletika

USPEH NAŠIH ATLETOV Naši učenci in učenke so 10. 5. 2018 izjemno uspešno zastopali našo šolo na medobčinskem posamičnem prvenstvu v atletiki v Žalcu. Priborili so si neverjetnih 17 medalj. Izredne čestitke Več »

Dan Zemlje

SVETOVNI DAN ZEMLJE V  petek, 20. 4., smo se učenci podaljšanih bivanj zbrali pred šolo in vsak razred je nastopal s svojo točko ob svetovnem dnevu Zemlje. Naš razred je zapel PESEM Več »