Kuža Pazi

KUŽA PAZI MED PRVOŠOLCI Kuža Pazi je tudi letos poskrbel, da so se prvošolci naučili nekaj novega o prometu. Z njim so izjemno uživali in preživeli prav prijetne trenutke. Verjamemo, da ga Več »

Prvi šolski dan

PONOVNO V OBJEMU ŠOLE Počitnice so se zaključile in nastopil je pričetek šolskega leta. Učenci OŠ Polzela smo prvi šolski dan pričeli v veliki športni dvorani s pozdravom ravnateljice ge. Bernardke Sopčič, Več »

Nagrada radia Aktual

MALE ROKE ZA VELIKO KOPALNICO V mesecu juniju je oddelek 12 Vrtca Polzela sodeloval v nagradnem natečaju podjetja Tapro, ki je potekal na radiu Aktual. Potegovali smo se za privlačno nagrado – Več »

Radovedni novinarji 2016/17

RADOVEDNI NOVINARJI  NA OBISKU UREDNIŠTVA NOVEGA TEDNIKA IN RADIA CELJE Mladi novinarji OŠ Polzela smo bili delovni skozi celotno šolsko leto. Pridno smo se pojavljali na številnih dogodkih, pisali prispevke, izvajali intervjuje, Več »

Zaključek šol. leta 2016/17

SLOVO OD ŠOLSKIH KLOPI IN POZDRAV POČITNICAM Zadnji teden pouka je bil, tako kot tudi ostali tedni tega šolskega leta, pester. Nekateri učenci so skupaj z razredničarkami  pripravili nekoliko zabavnejše roditeljske sestanke, Več »