Šeneški park

V OBJEMU ŠENEŠKEGA PARKA V sredo,  9. 10. 2019, so na raziskovanje  parka Šenek odšli otroci in odrasli, skupaj jih je bilo kar 300. Obisk parka je bil povezan s projektom Odstiranje Več »

Dan zdravja

DAN ZDRAVJA Učenci OŠ Polzela smo teden otroka pričeli s celostnim naravoslovnim dnevom, ki smo ga naslovili Dan zdravja. Potekal je že drugo leto zapored. Ponovno smo spoznavali različne teme, povezane z Več »

Zgodba o naglušnih in gluhih

Sprejmite nas takšne kot smo, nič nam ne manjka, samo slišimo ne! Na Evropski dan jezikov, 26. 9. 2019, je na Osnovni šoli Polzela potekal kulturni dan z zelo sporočilnim naslovom: Gledam, Več »

Intervju z go. Nino Schmidt

TIPANKE IN SREČEVANJE S SLEPIMI OTROKI Spoštovana gospa Schmidt! Veseli nas, da ste se odzvali povabilu in prišli k nam na Polzelo, na našo šolo. Vemo, da opravljate zelo plemenito delo, saj Več »

Ob Evropskem dnevu jezikov

GLEDAM, A NE VIDIM. POSLUŠAM, A NE SLIŠIM Na Evropski dan jezikov, 26. 9. 2019, je na Osnovni šoli Polzela potekal kulturni dan z zelo sporočilnim naslovom: Gledam, a ne vidim. Poslušam, Več »

Šport špas

S SONCEM OBSIJAN ŠPORT ŠPAS OZ. TEK PO HMELJSKIH POTEH V soboto, 28. 9. 2019,  je potekala medgeneracijska prireditev Malteški tek po hmeljskih poteh. Prireditve so se udeležili nekateri vrtčevski otroci, vsi Več »

Orientacija

PLANINSKA ORIENTACIJA V soboto, 21. septembra 2019, je potekalo prvo tekmovanje iz planinske orientacije v tem šolskem letu, organiziralo pa ga je Planinsko društvo Zabukovica. Tekmovanja v okolici Homa se je udeležilo Več »