Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

Na Osnovni šoli Polzela je bila v petek, 24. maja, že tradicionalna prireditev, plesni venček, kjer pokažejo svoje plesno znanje učenci od prvega do osmega razreda matične in podružnične šole Andraž.

Tudi tokrat je bil program pester preplet igrivosti, živahnosti in trenutkov umirjenih, romantičnih ritmov…

Nekaj plesnih parov ter plesalcev hip-hopa in popa se je letos udeležilo področnega plesnega tekmovanja, v petkovem popoldnevu pa so prikazali privlačne točke, ob katerih so tudi obiskovalce zasrbele pete. Udarni ples je bil že nekaj časa popularni gangnam style, ki so ga popestrile devetošolke na tribunah. S pevsko točko se je predstavila Iza Robavs, program pa sta povezovala Maša Krajnc in Svit Podpečan.

Plesni učiteljici Naniki Cvikl že vrsto let uspeva, da vsa šola pleše, in to tako, da je prijetno za ušesa, oči in dušo. Svoje bogato plesno znanje predaja iz generacije v generacijo.

Na letošnjem plesnem venčku so med povabljenimi pozdravili tudi Valerijo Pukl, nekdanjo ravnateljico, hkrati pa zaželeli dobrodošlico novi ravnateljici Bernardki Sopčič, ki je to vlogo prevzela 20. maja. Nova ravnateljica je uradno odprla plesni venček in v svojem uvodnem govoru izrazila hvalnico plesu ter navdušenje nad plesalci in njihovo mentorico.

Ob zaključku sta mlada plesalca povabila na ples nekdanjo in sedanjo ravnateljico, kmalu pa so se jim pridružili še ostali učenci s starši. Prijetnega dogodka se je udeležil tudi župan Občine Polzela Jože Kužnik.

Zapisala Marija Kronovšek

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave