Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

os-polzela-znak-sole-01Spoštovani učenci in starši,

poletje obrača še zadnje koledarske liste in neizbežno se približuje najbolj obarvani del leta – pisana jesen, ki pa poleg listja v živopisanih barvah, obrača tudi liste v novih zvezkih, učbenikih, knjigah vseh velikosti in nas spomni, da je čas, ko se je potrebno posloviti od dolgih dni polnih lenarjenja, brezdelja, smeha, neskončnih doživetij okoli hiše ali pa ob morju, nekje v gorah, na peščenih plažah, na igrišču, s kolesom ob robu gozda ali pa kar tako doma na kavču z dobro knjigo. Kajti prišel je čas za nove dogodivščine v šoli… Zato vas ob začetku šolskega leta ponovno vabimo, da se nam pridružite na poti raziskovanja in odkrivanja novega.

Opremljeni z novo energijo, BELEŽKO, MAPO, PISALI, ŠOLSKIMI COPATI, predvsem pa širokimi nasmehi, se vrnite v naš skupen hram učenosti, in sicer

 

v ponedeljek, 2. septembra 2019, ob 8.20.

 

Ostale šolske potrebščine niso potrebne, v šolo jih  boste prinesli v torek.

Morda le še namig: vstop v šolo bo za vse učence matične šole le v malo telovadnico (pri Sončnem vhodu). Vsi skupaj se bomo zbrali v MALI TELOVADNICI, nato pa skupaj začeli novo šolsko leto;

Učenci POŠ Andraž pa se prav tako zberete v telovadnici podružnične šole. 

Vsi učenci boste prve tri ure preživeli z razredniki in nato imeli še dve oz. eno uro pouka. Malica bo pripravljena za vse učence, kosilo pa ta dan le za učence oddelkov podaljšanega bivanja.

V novem šolskem letu bodo šolski avtobusni prevozi potekali po ustaljenem voznem redu, ki pa bo objavljen na spletni strani v ponedeljek, 2. 9. 2019.

Na prvi šolski dan bodo odhodi šolskih avtobusov za vse smeri ob 13.10 (tudi POŠ Andraž-Lovče-Topolovec), le za učence podaljšanega bivanja za smer Breg, Ločica ob 14.40.

Prvošolčki in prvošolke, vas vabimo, da se nam skupaj s svojimi starši pridružite ob deseti uri uvodoma v Kulturnem domu, kjer vas poleg učiteljic in vzgojiteljic čaka še kakšno presenečenje. Šolsko leto 2019/2020 se bo za prvošolčke na Podružnični šoli Andraž pričelo ob dvanajsti uri.

Prijazno dobrodošli.

                                                                                                            Ravnateljica mag. Bernardka Sopčič

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave