Sezimo do zvezd

SEZIMO DO ZVEZD
Avtorica: Ajda Čremožnik, mlada dopisnica

Petje in ples, veščini, ki ju učenci OŠ Polzela dobro obvladamo, sta ponovno prišli do izraza v petek, 20. 5. 2022, ko  je na OŠ Polzela potekala tradicionalna prireditev Sezimo do zvezd.

Po dveh letih, ko smo bili našo tradicionalno prireditev primorani zaradi virusa in dela na daljavo začasno opustiti, smo se še posebej potrudili, polna dvorana obiskovalcev pa je uživala v bogatem plesno-pevskem programu. Ob ubranem petju so se šolskim pevskim zborom pridružili še najmlajši otroci našega Polzelskega vrtca in učenci POŠ Andraž.  Ravnateljica Bernardka Sopčič je  pevcem, ki v pevskem zboru pojejo tri, šest ali devet let podelila tudi priznanja.
Sedmošolke, ki se redno udeležujejo šolskega plesnega festivala, so blestele v hip hopu. V plesne ritme so se poleg učencev prvega triletja, folkloristk in sedmošolk zavrteli tudi osmošolci, ki so odplesali plesni venček.

Ob pestrem programu so si lahko gledalci na platnu ogledali tudi najuglednejše rezultate učenk in učencev naše šole z državnih tekmovanj na različnih področjih.

Z zaključnim plesom, ki smo ga odplesali vsi nastopajoči, smo zaključili našo prireditev in s tem dokazali, da v nas še odzvanjata pesem in ritem za ples. Vsekakor pa smo dokazali, da tudi učenke in učenci z OŠ Polzela še segamo po zvezdah.

FOTOGRAFSKI UTRINKI – SPLETNI ALBUM