Uvodnik ob oktobrski številki

Dan reformacije in dan spomina na mrtve … Dva dneva, ki sta namenjena SPOMINJANJU. Ob prvem se spominjamo pomembnih mož, ki so v 16. stoletju poskrbeli, da smo dobili močne temelje slovenskega Več »

Dan reformacije in dan spomina na mrtve

OB DNEVU REFORMACIJE PROSLAVA PO ZVOČNIKU, OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE  KOMEMORACIJA OB OSREDNJEM SPOMENIKU Avtorica: Ajda Čremožnik, šolska dopisnica Vsako leto imamo na naši šoli pred jesenskimi počitnicami prireditev, s katero Več »

Oktobrsko literarno ustvarjanje

V oktobrski številki spletnega glasila Glas mladih je še posebej bogata prav rubrika Skozi najstniški pogled – literarno ustvarjanje od 6. do 9. razreda. V mesecu, ki smo ga zaključili s praznikom, Več »

Uspeh na uličnem teku

DRŽAVNO PRVENSTVO V ULIČNIH TEKIH ZA ŠOLARJE V soboto, 22. 10. 2022,  je v sklopu Ljubljanskega maraton potekalo tudi državno prvenstvo v uličnih teki za šolarje. Tekmovanja se je udeležilo več kot Več »

Mediacijski tabor

MEDIACIJSKI TABOR NA GORI OLJKI Avtorica: Nuša Bohak, vrstniška mediatorka in šolska novinarka S petka na soboto, 14. in 15. oktobra, smo se šolski mediatorji  (devetošolci) OŠ Polzela skupaj z mentoricama Karmen Več »

Naravoslovni tabor

NARAVOSLOVNI TABOR PETOŠOLCEV Učenci 5. razredov OŠ Polzela so se v sredo, 5. 10. 2022,  za tri dni odpravili na naravoslovni tabor v hotel Jakec na Treh Kraljih. Doživeli smo veliko lepega Več »

Planinski pohod

PLANINSKI POHOD NA ŠENTJUNGERT Avtorica: Nuša Bohak, planinka in šolska novinarka V soboto, 22. 10. 2022,  smo se mladi planinci skupaj z vodniki odpravili na prvi jesenski pohod v tem šolskem letu. Več »

 

Uvodnik ob oktobrski številki
Dan reformacije in dan spomina na mrtve ... Dva dneva, ki sta namenjena SPOMINJANJU. Ob prvem se spominjamo pomembnih mož, ki so v 16.
Dan reformacije in dan spomina na mrtve
OB DNEVU REFORMACIJE PROSLAVA PO ZVOČNIKU, OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE  KOMEMORACIJA OB OSREDNJEM SPOMENIKU Avtorica: Ajda Čremožnik, šolska dopisnica Vsako leto imamo na ...
Oktobrsko literarno ustvarjanje
V oktobrski številki spletnega glasila Glas mladih je še posebej bogata prav rubrika Skozi najstniški pogled - literarno ustvarjanje od 6. do 9. razreda.
Uspeh na uličnem teku
DRŽAVNO PRVENSTVO V ULIČNIH TEKIH ZA ŠOLARJE V soboto, 22. 10. 2022,  je v sklopu Ljubljanskega maraton potekalo tudi državno prvenstvo v uličnih teki za šolarje.
Mediacijski tabor
MEDIACIJSKI TABOR NA GORI OLJKI Avtorica: Nuša Bohak, vrstniška mediatorka in šolska novinarka S petka na soboto, 14. in 15.
Naravoslovni tabor
NARAVOSLOVNI TABOR PETOŠOLCEV Učenci 5. razredov OŠ Polzela so se v sredo, 5. 10. 2022,  za tri dni odpravili na naravoslovni tabor v hotel Jakec na Treh Kraljih.
Planinski pohod
PLANINSKI POHOD NA ŠENTJUNGERT Avtorica: Nuša Bohak, planinka in šolska novinarka V soboto, 22. 10.
Pohod na Vimperk - ŠD drugošolcev
POHOD NA VIMPERK  - VTISI  DRUGOŠOLCEV Drugošolci so se 4. 10. 2022 podali na Vimperk. Športni dan je bil zelo zabaven. Hodili smo zelo hitro. Bilo je toplo.
Izvrstni orientacisti
ORIENTACIJSKO TEKMOVANJE NA PONIKVI PRI ŽALCU V soboto, 22.
Uvodnik ob septembrski številki
SKUPAJ SE IMEJMO DOBRO Za nami je prvi mesec šolskega leta 2022/2023.