Uvodnik uredništva ob 8. številki

BREZ BRALCEV IN MARLJIVIH PISCEV NE BI BILO GLASILA Umetnost. Umetnost je znati napisati pesem ali dobro zgodbo. Umetnost je znati dobro plesati. Umetnost je zmagati na atletskem tekmovanju. Umetnost je biti Več »

Literarno-glasbeni večer

PRIDI, DALA TI BOM PESEM Avtorica: Nuša Bohak »Pridi, dala ti bom pesem« je bil krovni naslov letošnjega literarno-glasbenega večera učencev OŠ Polzela, ki se je odvijal v sredo, 1. junija 2022 Več »

Sezimo do zvezd

SEZIMO DO ZVEZD Avtorica: Ajda Čremožnik, mlada dopisnica Petje in ples, veščini, ki ju učenci OŠ Polzela dobro obvladamo, sta ponovno prišli do izraza v petek, 20. 5. 2022, ko  je na Več »

Intervjuji

UMETNICE, VREDNE OBČUDOVANJA Šestošolka Ajda Čremožnik, osmošolka Nuša Bohak in devetošolka Lina Golihleb so učenke, ki dokazujejo, da so doma na področju umetnosti. Lino navdihuje ples, Ajdi in Nuši pa je ljuba Več »

Igre brez meja

IGRE BREZ MEJA NA OSNOVNI ŠOLI POLZELA Na Osnovni šoli Polzela smo v petek, 3. 6. 2022, v času podaljšanega bivanja organizirali športni dogodek Igre brez meja. Sodelovali so učenci od 1. Več »

Evropska vas

V PROJEKTU EVROPSKA VAS RAZISKOVALI NORVEŠKO OŠ Polzela že vrsto let sodeluje v državnem projektu Evropska vas. Namen projekta je spoznavanje držav evropske unije, različnih narodov, kultur in navad prebivalcev teh držav. Več »

Športni uspehi – kros, kolo in promet, atletika

DRŽAVNO TEKMOVANJE V ATLETIKI V  Mariboru je potekalo državno tekmovanje v atletiki, ki sta se ga udeležili z odličnima rezultatoma s področnega tekmovanja Brina Vogrin Cingesar in Neja Jankovič. Neja je v teku na 300 m dosegla v hudi Več »

 

Uvodnik uredništva ob 8. številki
BREZ BRALCEV IN MARLJIVIH PISCEV NE BI BILO GLASILA Umetnost. Umetnost je znati napisati pesem ali dobro zgodbo. Umetnost je znati dobro plesati.
Literarno-glasbeni večer
PRIDI, DALA TI BOM PESEM Avtorica: Nuša Bohak »Pridi, dala ti bom pesem« je bil krovni naslov letošnjega literarno-glasbenega večera učencev OŠ Polzela, ki se je odvij...
Sezimo do zvezd
SEZIMO DO ZVEZD Avtorica: Ajda Čremožnik, mlada dopisnica Petje in ples, veščini, ki ju učenci OŠ Polzela dobro obvladamo, sta ponovno prišli do izraza v petek, 20. 5.
Intervjuji
UMETNICE, VREDNE OBČUDOVANJA Šestošolka Ajda Čremožnik, osmošolka Nuša Bohak in devetošolka Lina Golihleb so učenke, ki dokazujejo, da so doma na področju umetnosti.
Igre brez meja
IGRE BREZ MEJA NA OSNOVNI ŠOLI POLZELA Na Osnovni šoli Polzela smo v petek, 3. 6. 2022, v času podaljšanega bivanja organizirali športni dogodek Igre brez meja.
Evropska vas
V PROJEKTU EVROPSKA VAS RAZISKOVALI NORVEŠKO OŠ Polzela že vrsto let sodeluje v državnem projektu Evropska vas.
Športni uspehi - kros, kolo in promet, atletika
DRŽAVNO TEKMOVANJE V ATLETIKI V  Mariboru je potekalo državno tekmovanje v atletiki, ki sta se ga udeležili z odličnima rezultatoma s področnega tekmovanja Brina Vogrin Ci...
Odlični matematiki
ODLIČNI MATEMATIKI V soboto, 23. 4.,  je na osnovni šoli Livada v Velenju potekalo državno tekmovanje iz znanja matematike.
Evropa v šoli in novi uspehi
EVROPA V ŠOLI UČENCEM OŠ POLZELA PRINESLA NOVE USPEHE Vsako leto se natečaja Evropa v šoli udeležijo tudi učenci naše šole. Že nekaj let so izjemno uspešni.
Zaključna podelitev bralnih priznanj
MESEC BRANJA SKLENILI S PODELITVIJO BRALNIH PRIZNANJ V letošnjem tradicionalnem mesecu knjige in branja so aprila učenci prvega triletja brali pravljice Ele Peroci, spoznali...