Literarno ustvarjanje

Na OŠ Polzela imamo veliko učencev, ki jim pisanje pesmi in zgodb ni tuje. Žal je število nagrajencev na posameznih literarnih natečajih vselej omejeno. Prav zato na tem mestu objavljamo nekaj pesmi Več »

Ustvarjalna slovenščina

POUK SLOVENŠČINE JE LAHKO TUDI ZABAVEN Pri pouku slovenščine v šestem razredu obravnavamo tudi NAVODILA ZA DELO. Pri pouku preberemo besedilo, ki ga imamo v delovnem zvezku. Naučimo se, kako izdelati škatlico Več »

Bazar

ZATE ODPAD, ZAME ZAKLAD V četrtek, 23. 2. 2023, je na OŠ Polzela potekal tradicionalni bazar Zate odpad, zame zaklad, že 15. po vrsti. Namen bazarja je, da pobrskamo po svojih omarah, Več »

Mladi planinci in zimovanje

MLADI PLANINCI NA ZIMOVANJU Planinsko društvo Polzela in Osnovna šola Polzela sta za učence interesne dejavnosti Mladi planinci organizirala tridnevno zimovanje na Gori Oljki. Pod vodstvom predsednika PD Polzela Aleksandra Mlakarja, vodnikov Uroša Več »

Plavalni tečaj v Velenju

PLAVALNI TEČAJ IN UČENCI POŠ ANDRAŽ V ponedeljek smo odšli na plavalni tečaj. V garderobi smo se preoblekli in odšli na bazen. Ko smo prišli na bazen, so preverili naše znanje. Potem Več »

Medobčinski otroški parlament

MEDOBČINSKI OTROŠKI PARLAMENT Zveza prijateljev mladine Slovenije vodi vseslovenski program Otroški parlament, ki spodbuja mlade k izražanju lastnega mnenja o pomembnih vprašanjih, ki se jih tičejo. Letos so najprej na šolskem nivoju Več »

Pust v vrtcu in v šoli

PUST V ŠKRATOVEM VRTCU  in V ŠOLI Pust je čas norčij, ko se tako otroci kot odrasli našemimo v pustno masko. Pust je priprava na pomlad in je čas, ko nas obiščejo Več »

 

Literarno ustvarjanje
Na OŠ Polzela imamo veliko učencev, ki jim pisanje pesmi in zgodb ni tuje. Žal je število nagrajencev na posameznih literarnih natečajih vselej omejeno.
Ustvarjalna slovenščina
POUK SLOVENŠČINE JE LAHKO TUDI ZABAVEN Pri pouku slovenščine v šestem razredu obravnavamo tudi NAVODILA ZA DELO. Pri pouku preberemo besedilo, ki ga imamo v delovnem zvezku.
Bazar
ZATE ODPAD, ZAME ZAKLAD V četrtek, 23. 2. 2023, je na OŠ Polzela potekal tradicionalni bazar Zate odpad, zame zaklad, že 15. po vrsti.
Mladi planinci in zimovanje
MLADI PLANINCI NA ZIMOVANJU Planinsko društvo Polzela in Osnovna šola Polzela sta za učence interesne dejavnosti Mladi planinci organizirala tridnevno zimovanje na Gori Oljki.
Plavalni tečaj v Velenju
PLAVALNI TEČAJ IN UČENCI POŠ ANDRAŽ V ponedeljek smo odšli na plavalni tečaj. V garderobi smo se preoblekli in odšli na bazen.
Medobčinski otroški parlament
MEDOBČINSKI OTROŠKI PARLAMENT Zveza prijateljev mladine Slovenije vodi vseslovenski program Otroški parlament, ki spodbuja mlade k izražanju lastnega mnenja o pomembnih vp...
Pust v vrtcu in v šoli
PUST V ŠKRATOVEM VRTCU  in V ŠOLI Pust je čas norčij, ko se tako otroci kot odrasli našemimo v pustno masko.
Maček Muri in pust v 3. b
OGLED GLEDALIŠKE PREDSTAVE MAČEK MURI Učence 3. b se je dotaknila gledališka predstava Maček Muri, ki so si jo ogledali 14. 2. 2023.
Proslava ob kulturnem prazniku
PRAZNIK KULTURE NA OŠ POLZELA Avtorica: Ajda Čremožnik, šolska dopisnica Dan pred slovenskim kulturnim praznikom, 7. 2.
Nagrajenci natečaja Zveze delovnih invalidov Slovenije
PEDAGOŠKA AKCIJA ZVEZE DELOVNIH INVALIDOV SLOVENIJE Pedagoška akcija v organizaciji Zveze delovnih invalidov Slovenije je že tradicionalna aktivnost ob mednarodnem dnevu inval...