Intervjuji

Šolski novinarji so za aprilsko številko dobili prav posebno nalogo. Izbrati so si morali učenko ali učenca OŠ Polzele in z njo oz. z njim opraviti intervju. Novinarke in novinar so dokazali, Več »

Ločevanje odpadkov

CELOSTNI TEHNIŠKI DAN LOČEVANJE ODPADKOV Avtorji: Mladi novinarji z mentorico Karmen Zupanc Vse se je začelo z obvestilom, da bo 18. 3. 2024 potekal celostni tehniški dan, ki bo namenjen ločevanju odpadkov.  Več »

Literarni, glasbeni in likovni uspehi

DRUŽINSKI OBJEM MARIJE PLASKAN-HODNIK 27. marca so na OŠ Frana Roša v Celju potekali Roševi dnevi, tradicionalna prireditev, ki jo je celjska šola že 37. pripravila s pomočjo Javnega sklada za kulturne Več »

Mladi raziskovalci

USPEŠNI MLADI RAZISKOVALCI Besedilo: Mojca Cestnik V četrtek, 29. 3., so v Velenju organizirali zaključno prireditev mladih raziskovalcev SAŠA regije. Z naše šole je sodelovalo 5 raziskovalcev. Jure Andročec in Marko Šolajić Več »

Časorisovi faci meseca

ČASORISOVI FACI MESECA FEBRUARJA Avtorica: Karmen Zupanc Šestošolki Tia Novak in Aleksandra Lipovec Garcia sta pred časom zapisali zanimiv prispevek o delu, ki ga na OŠ Polzela opravljata kot prostovoljki. Pri tem ju s svojo srčnostjo Več »

Tradicionalna pomladna prireditev

LETI, LETI IN PRAVLJICO OŽIVI Na letošnji, že tradicionalni prireditvi ob prazniku pomladi in družin, smo s škratovo letalsko družbo poleteli v čudežno deželo, kjer smo se srečali s pravljicami. Vsaka od Več »

Uvodnik k šesti številki

Drage bralke in dragi bralci spletnega časopisa Glas mladih! Zdi se mi, da smo komaj izdali prvo številko v tem šolskem letu, pa smo že na številki ŠEST. Vesela sem, da vam Več »

 

Luka_Atelšek0003_resize.jpg