Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

Regina_Mratinkovič

Spoštovani starši, učenci in učenke,

šole so uradno od 16. 3. 2020 za nekaj časa zaprle vrata. V prvem tednu (do 20. 3. 2020) vabimo vse učence in učenke, da opravijo zamujene obveznosti, napišejo vse zamujene domače naloge in vložijo trud in skrb, ki ga imajo, v ponavljanje in utrjevanje že predelanih vsebin.

Priporočamo, da se morda poslužite kakšnega namiga s spodnjega seznama. Več v dopisu.

**************************

Dragi učenec, učenka,

dokler so šolska vrata zaprta, ti priporočamo, da ostaneš v učni kondiciji s pomočjo digitalnih učnih gradiv. Poskusi svoj dan organizirati po šolskem urniku in si skupaj s starši izberi vsak dan nekaj vsebin/nalog s spodnjega seznama.

Založba Mladinska knjiga

Založba Rokus  

E-učbeniki

Zanimive spletne strani z učnimi vsebinami

Revije

Za branje ti priporočamo:

Drage učenke in učenci,

seveda ni prepovedano opraviti še kakšno zamujeno nalogo, se naučiti kakšno vsebino, ki je že bila predelana, rešiti kakšno nalogo v delovnem zvezku. Vedno je izziv razvozlati kakšen miselni oreh s pomočjo učbenika, urediti zapiske. Bodite ustvarjalni in delovni! Spremljajte tudi spletno stran šole, kjer bomo dodali še kakšne koristne namige za šolsko delo!

Spoštovani starši,

pomagajte svojim otrokom, da se bodo znašli in koristno uporabili čas, ki jim je na voljo. V kolikor imate možnost, aktivirajte eAsistenta, saj se tudi tam oblikujejo možnosti za našo skupno delo na daljavo! Najpomembnejše pa je, da ste drug z drugim in se imate radi!

Ostanite zdravi!

Prijazen pozdrav Vam želi kolektiv OŠ Polzela.

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave