Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

slika_27Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje je razpisal nagradni natečaj s serijo izzivov pod naslovom VEM, KAM GREM. Z natečajem so želeli osnovnošolce spodbuditi k razmisleku o prihodnosti in njihovi bodoči karierni poti ter na igriv način pripomoči k razvoju veščine iskanja informacij ter veščine načrtovanja, kar jim bo v različnih življenjskih obdobjih koristilo pri razvoju kariere. Za začetek je bilo treba rešiti trodelno serijo izzivov, nato pa  ustvariti svoj karierni zemljevid. Kasneje je bilo treba to še posneti in poslati na natečaj.

Učenci 6. c-razreda so se tega natečaja udeležili v popolni zasedbi. Kar vseh 21 učencev je naredilo svoj izdelek. Na rezultate natečaja smo izjemno ponosni, saj so bili med izjemno veliko množico prispevkov nagrajeni prav vsi učenci 6. c-razreda. Dobili so različne nagrade: nahrbtnike, rolke, pakete praktičnih nagrad.

Veselimo se nagrad, še bolj pa tega, da smo razmišljali o naši prihodnosti, se povezali in se spoznavali v drugačni luči. Verjamemo, da naša prva skupna akcija ni zadnja.

6. c z razredničarko Danico Gobec

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave