Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

anze-koradejTudi letos so naši učenci sodelovali na natečaju z naslovom Evropa v šoli, ki ga razpisuje Zveza prijateljev mladine Slovenije. Tema letošnjega natečaja je bila SVET, V KATEREM ŽELIM ŽIVETI.

Najprej smo literarna in fotografska dela poslali v regijski center Velenje. Tam so izmed prispelih del izbrali tista, ki so jih poslali v ocenitev  na nacionalni nivo. Avtorji izbranih del so bili včeraj povabljeni na zaključno prireditev natečaja v Ljubljano.

Z naše šole so bili povabljeni literati Rok Mogu iz 2. a, petošolka Anastazija Dominkovič iz POŠ Andraž, šestošolka Eva Jesenko in osmošolka Teja Pikl ter fotografi Maj Juvan, Gal Ojsteršek in Anže Koradej, vsi učenci 9. b-razreda. Posebej smo se razveselili, ker je Anže Koradej za opus svojih treh fotografij z naslovom Ohranimo neonesnažene vode prejel drugo nagrado. V tako močni konkurenci je to izjemen uspeh.

Mentorice omenjenih literatov so Angelika Urbanc, Karmen Zupanc in Marija Kronovšek, mentorica uspešnih fotografov pa Danica Gobec. Vsem izbranim udeležencem, še posebej pa Anžetu, iskreno čestitamo.

                                                                      Marija Kronovšek

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave