Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

logo_scs_0Mladi fotografi in literati so sodelovali na državnem natečaju o živalih, ki ga je razpisal Šolski center Šentjur. V četrtek, 14. 2., so bili skupaj z mentoricami in domačimi povabljeni na javno razglasitev rezultatov.

Po prijetnem glasbeno obarvanem programu so nas prijazno pogostili s številnimi mikavnimi dobrotami. Nazadnje smo si ogledali razstavo sodelujočih fotografov in razstavo dobrot, ki so jih ustvarili dijaki, ki obiskujejo program slaščičarstvo.

Na natečaju je sodelovalo 11 šol iz različnih krajev Slovenije. Z naše šole je z literarnimi ali fotografskimi prispevki sodelovalo 17 učencev, in sicer: šestošolci Tanja Petek, Nika Cvenk, Aleksej Benjamin Derča, Patricia Meklav, Brina Butinar, Iva Ćurković, Estera Kužnik in Nejc Stropnik; sedmošolci Maks Cizej, Hana Dušič, Robin Lokar Radković, Nastja Redžić, Zoja Skaza in Katarina Rakun ter osmošolke Eva Jesenko, Hanna Turnšek in Živa Štiglic.

Podelili so tri nagrade za najboljše fotografije in tri nagrade najboljšim literatom. Veseli smo, ker sta bila med nagrajenci tudi dva naša učenca. Maks Cizej iz 7. a je za svojo fotografijo prejel 2. nagrado, Živa Štiglic pa za svoj spis prvo nagrado. Čestitamo nagrajencema in vsem ostalim prizadevnim fotografom in literatom- Njihove mentorice so: Mojca Cestnik, Urška Juhart, Karmen Zupanc in Marija Kronovšek.

Marija Kronovšek

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave