Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave
anze_koradej_eva_skutnik

Naša uspešna fotografa Anže in Eva.

Na osnovnošolskem fotografskem natečaju SLOVENIJA – MOJA DOMOVINA 2016 je sodelovalo 70 osnovnošolcev z 249 fotografijami. Žirija je sprejela 99 fotografij. Na otvoritvi razstave bodo na projekciji prikazane vse sprejete fotografije, najboljših 40 pa bo tudi razstavljenih v avli OŠ Kašelj.

Sprejeli so dela naslednjih naših fotografov: Eve Berložnik Megla in Tolmin; Maja Juvana Kamen – les in Slap; Vite Taje Cocej Kraljica Planica; Anžeta Koradeja Skrivna stezica ter Eve Skutnik Gorovje, Zahod in Gozdna pokrajina. Deli Anžeta Koradeja in Eve Skutnik sta se uvrstili med pet najboljših in si prislužili diplomi.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

V okviru projekta Zavoda RS za zaposlovanje ”Razvoj storitev vseživljenjske karierne orientacije in nadaljnja krepitev NKT za VKO” in v sodelovanju s Centrom RS za poklicno izobraževanje je v novembru potekal natečaj za najbolj izvirno fotografijo poklica.

Namen natečaja je bil osnovnošolce spodbuditi k aktivnejšemu raziskovanju in spoznavanju poklicev, jih usmeriti na pridobivanje dodatnih informacij o poklicih, značilnostih, ključnih veščinah in znanjih, ki so potrebna za opravljanje posameznega poklica. Na natečaju so sodelovale tri naše fotografinje. Zoja Avžner je v sliki in besedi predstavila poklic trenerja karateja, Vita Taja Cocej poklic čevljarja, Dajana Jović poklic učiteljice matematike. Vse tri učenke so prišle v ožji izbor najboljših dvajsetih in so nagrajene.

Nagrade so bogate: polnilna baterija,3 krat pisalo, beležka, komplet poklicnih igralnih kart, čokolada, USB – ključek, pisalna bloka, diploma za najbolj izvirno fotografijo in sestavek na nagradnem natečaju “Odkrij svoj talent”.

Vse fotografije si lahko ogledate na spletni strani šolskih fotografov. Čestitke vsem fotografom. Uživajte še naprej in lovite  lepote v objektiv še za nas, vam sporoča …

mentorica Danica Gobec

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave