Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

V okviru vseslovenskega projekta Simbioza smo izvedli brezplačne računalniške delavnice za vse zainteresirane, stare in mlade. Udeležilo se jih je 16 tečajnikov, ki so se po tri šolske ure strnjeno tri dni zaporedoma učili računalniških veščin. Namen delavnic je bil predvsem spoznavanje osnov rokovanja z računalnikom, uporabe nekaterih preprostih programov ter uporabljanje svetovnega spleta. Delavnice so potekale v sproščenem vzdušju, udeleženci pa so tečaj zaključili polni novega računalniškega znanja. Sedaj pa le pogumno uporabljajte pridobljeno znanje! Lep pozdrav do naslednje izvedbe!

V okviru vseslovenskega projekta Teden vseživljenjskega učenja smo ponovno organizirali brezplačne plesne tečaje. Udeležilo se jih je sedem plesnih parov, ki so tri dni strnjeno po tri šolske ure vadili tri različne plese. Prvi dan smo se lotili angleškega valčka in ugotovili, da nam gredo standardni plesi in zaprta drža kar dobro od nog, zato smo ritem v torek in sredo pospešili ter se lotili latinsko-ameriških plesov cha-cha-cha in salse. Preznojena čela ter nasmehi na obrazu so razkrili, da je bila izvedba tečaja uspešna ter da so se udeleženci skozi zabavo in prijetno druženje ob glasbi naučili nekaterih osnovnih korakov omenjenih plesov ter koreografije, ki smo jo ob koncu tudi seveda pilili do onemoglosti. Želim vam obilo veselja ob uporabi novega plesnega znanja in lep pozdrav do naslednje izvedbe!

  • Na letošnji izvedbi Parade učenja, ki je potekala na osrednji tržnici v Žalcu pod okvirom vseslovenskega projekta “Teden vseživljenjskega učenja” so naše učenke nastopile s hip-hop točko. Video najdete TUKAJ.
  • Prejšnji teden smo ponovno plesali z vsemi oddelki podaljšanega bivanja na našem zunanjem šolskem igrišču! Otroci so se v lepem vremenu in odličnem vzdušju naučili preproste in poskočne koreografije na glasbo Kingstonov glasbo “Vzemi vse”. Video najdete TUKAJ.
  • Če želite biti takoj obveščeni, ko na naš plesni kanal naložimo nov video, se lahko na naš kanal tudi prijavite s klikom na rdeči gumb PRIJAVI oz. SUBSCRIBE, ki se nahaja pod vsakim našim videom. Lep plesni pozdrav!

 Robert Rogelj

 

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave