Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

prepare-kids-back-to-schoolSpoštovani učenci in starši,

poletje obrača še zadnje koledarske liste in neizbežno se približuje najbolj obarvani del leta – pisana jesen, ki pa poleg listja v živopisanih barvah, obrača tudi liste v novih zvezkih, učbenikih, knjigah vseh velikosti in nas spomni, da je čas, ko se je potrebno posloviti od dolgih dni, polnih lenarjenja, brezdelja, smeha, neskončnih doživetij okoli hiše ali pa ob morju, nekje v gorah, na peščenih plažah, na igrišču, s kolesom ob robu gozda ali pa kar tako doma na kavču z dobro knjigo. Kajti prišel je čas za nove dogodivščine v šoli … Zato vas ob začetku šolskega leta ponovno vabimo, da se nam pridružite na poti raziskovanja in odkrivanja novega. Opremljeni s torbo, polno novih učbenikov, zvezkov, predvsem pa nasmehov ter iskrivih misli, se vrnite v naš skupen hram učenosti, in sicer

 v četrtek, 1. septembra 2016, ob 8.20.

Nestrpno vas že pričakujejo učiteljice in učitelji, prenovljene učilnice ter vsi, ki sodelujemo, da bo pouk potekal nemoteno. Dovolite, da skupaj odpremo vrata ter skupaj stopimo nasproti vsemu lepemu, kar nas čaka v prihajajočem letu.

Morda le še namig: vstop v šolo bo za vse učence matične šole pri športni dvorani (vhoda Harmonija in Mavrični vhod). Vsi skupaj se bomo zbrali v športni dvorani, nato pa skupaj začeli novo šolsko leto;

učenci POŠ Andraž pa se prav tako zberejo v telovadnici podružnične šole. 

Vsi učenci boste prve tri ure preživeli z razredniki in nato imeli še dve oz. eno uro pouka. Malica bo pripravljena za vse učence, kosilo pa ta dan le za učence oddelkov podaljšanega bivanja.

Odhodi šolskih avtobusov bodo ta dan (1. 9. 2016) za vse smeri ob 13.00, le za učence podaljšanega bivanja za smer Breg, Ločica ob 14.40.

Prvošolčki in prvošolke, vas vabimo, da se nam skupaj s svojimi starši pridružite ob deseti uri, prav tako v športni dvorani, kjer vas poleg učiteljic in vzgojiteljic čaka še kakšno presenečenje. Šolsko leto 2016/2017 se bo za prvošolce na Podružnični šoli Andraž pričelo ob dvanajsti uri.

Prijazno dobrodošli.

                                                                                                            Ravnateljica

                                                                                                  mag. Bernardka Sopčič

Več (tudi o avtobusnih prevozih) v priloženem dopisu.

 

Priloge (dostopne po 1. 9. 2016):

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave