Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

Spoštovani učenci in starši,

dolgi dnevi polni lenarjenja, brezdelja, smeha, neskončnih doživetij okoli hiše ali pa ob morju, nekje v gorah, na peščenih plažah, na igrišču, s kolesom ob robu gozda ali pa kar tako doma na kavču z dobro knjigo, se počasi iztekajo. Dnevi, ki so trajali od zgodnjega jutra do poznega večera brez ure, hitenja, nalog, obveznosti. Dnevi, ko je bilo časa v izobilju za najrazličnejše lumparije, pohajkovanja, klepet in druženja vseh vrst. Polni druženja s tistimi, ki jih imamo najraje, za katere nam občasno v vrvenju vsakdana zmanjka časa…Bile so počitnice – čas zase, za družino, za prijatelje.

Pred nami pa je že novo šolsko leto. In čeprav se začenja spet tisto, kar ne marate preveč, je čas, da na obraz naslikate nasmeh, vzamete torbo z učbeniki in zvezki ter se veseli in nasmejani odpravite v hram učenosti, in sicer

v ponedeljek, 1. septembra 2014, ob 8.20 uri.

Nestrpno vas že pričakujejo učiteljice in učitelji, prenovljene učilnice ter vsi, ki sodelujemo, da bo pouk potekal nemoteno. Dovolite, da skupaj odpremo vrata ter skupaj stopimo nasproti vsemu lepemu, kar nas čaka v prihajajočem letu.

Morda le še namig: vstop v šolo bo za vse učence matične šole pri športni dvorani (vhoda Harmonija in Mavrični vhod). Vsi skupaj se bomo zbrali v športni dvorani, nato pa skupaj začeli novo šolsko leto; učenci POŠ Andraž pa s prav tako zberejo v telovadnici šole.  Prve tri ure boste preživeli z razredniki in nato imeli še dve oz. eno uro pouka. Malica bo pripravljena za vse učence, kosilo pa ta dan le za učence oddelkov podaljšanega bivanja.

Odhodi šolskih avtobusov bodo ta dan za vse smeri ob 13.00, le za učence podaljšanega bivanja za smer Breg, Ločica ob 14.40.

Prvošolčki in prvošolke, vas vabimo, da se nam skupaj s svojimi starši pridružite ob deseti uri, prav tako v športni dvorani, kjer vas poleg učiteljic in vzgojiteljic čaka še pravo presenečenje, Šolsko leto 2014/2015 se bo za prvošolce na Podružnični šoli Andraž pričelo ob dvanajsti uri.

Prijazno dobrodošli.

 

                                                                                                            Ravnateljica  mag. Bernardka Sopčič

Več (tudi o avtobusnih prevozih) v priloženem dopisu.

 

Priloge:

 

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave