Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

Zara Ledinšek

»Sonce zahaja in daje prostor luni, da zasije s svojo polno močjo. Ni mu hudo, saj ve, da bo jutri spet nastopil njegov čas.«

sreda, 1. 9. 2021, ob 8.20

Spoštovani učenci, učenke, starši, sodelavke in sodelavci,

zdaj sonce zahaja, poslavlja se poletje…. Ni mu hudo, saj ve, da bo kmalu spet nastopil njegov čas. Poslavlja se, da ponudi priložnost jeseni, zimi in pomladi, da zasijejo v vsej svoji veličini.

Poletje mineva, šum penečih morskih valov in se šelestenje drevja ob planinski koči se oddaljuje, bledijo slike poletnih doživetij in vedno bolj se zavedamo, da je dopusta, počitnic najbrž kdaj tudi konec. Takrat se v šoli po navadi oglasi zvonec ter nas vse skupaj povabi v novo šolsko leto.

Upamo, da bo letošnje šolsko leto, takšno, kot ga poznamo, da bomo skupaj in drug z drugim. Upamo, da ne bo prekinitev zaradi »korone«, da ne bo potrebnih dolgih pisem in telefonskih pogovorov, razlage in spraševanja preko videokonferenc. Upamo, da bo šolsko leto, takšno kot mora biti, takšno kot ga imamo radi in se ga veselimo – v živo, med prijatelji, kreativno, uspešno.

Zato, da bomo lahko čim dlje skupaj in zdravi uspešno uresničili vse zastavljene cilje in pričakovanja, Vam priloženo posredujemo okvirna navodila za začetek in izpeljavo šolskega leta. Vsa dodatna navodila in smernice Vam bomo posredovali sproti in skladno z navodili, ki jih prejemamo. Vozni red avtobusov bo usklajen z izvajanjem pouka in bo objavljen najkasneje jutri, 31. 8. (ko ga prejmemo od izvajalca prevozov).

Srčno  se veselimo našega ponovnega druženja in z optimizmom pričakujemo novih idej, načrtov, priložnosti in uspehov…  Naj se le poslovi poletje, dobrodošla jesen, dobrodošlo novo šolsko leto … čas je za nov začetek…. Dobrodošli prav vsi!

Ravnateljica mag. Bernardka Sopčič

Priloga:

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave