Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave
  • Srebrni na državnem tekmovanju v Ekokvizu

4. marca se je z državnim tekmovanjem v poznavanju okoljskih vsebin zaključilo tekmovanje v Ekokvizu. Neli Stankovič je v kategoriji 7. razredov osvojila srebrno priznanje. Neli si je s srebrnim priznanjem prislužila tudi organizirani ogled interaktivnega multimedijskega centra Svet energije, jedrske elektrarne in Centra za ravnanje z odpadki v Krškem. Rok Mogu, Izabela Veber in Matija Štemberger pa so na državnem tekmovanju usvojili bronasta priznanja. Iskrene čestitke vsem udeležencem državnega tekmovanja. Bodi eko. Bodi kul. Raziskuj in v Ekokvizu sodeluj!

  • Rezultati šolskega tekmovanja iz BIOLOGIJE

 9. marca je potekalo šolsko tekmovanje iz biologije, na temo GLIVE. Naši učenci so usvojili 10 bronastih priznanj, na državno tekmovanje pa so se uvrstili: Sara Andročec iz 9. b, Maks Cizej, Luka Jankovič, Tilen Borovnik iz 9. a in Cecilia Zapušek iz 8. a. Bronasto priznanje so prejeli še Leja Zabukovnik, Robin Lokar Radkovič, Lina Golihleb, Eva Šekoranja in Katarina Rakun. Iskrene čestitke vsem tekmovalcem in veliko uspeha na državnem tekmovanju.

  •  Rezultati šolskega tekmovanja iz KEMIJE

11. marca je potekalo šolsko tekmovanje iz kemije. Naši učenci so usvojili 5 bronastih priznanj, na državno tekmovanje pa so se uvrstili: Maks Cizej ter Jan Orešnik, 9. a, Tim Cizej, 9. b in Sara Svet, 8.b. Bronasto priznanje je prejel še Aleksej Benjamin Derča. Iskrene čestitke vsem tekmovalcem in veliko uspeha na državnem tekmovanju.

Mentorica vseh tekmovanj Doroteja Smej Skutnik

 

 

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave