Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

Spoštovani starši, dragi učenci,

marčevska (malo pa tudi še februarska) številka spletnega časopisa Glas mladih je že urejena in ponuja zares bogate in zanimive prispevke.

Preberete lahko dva zelo zanimiva intervjuja, ki ju je pripravila Nuša Bohak (intervju z zmagovalci Eme in z mlado organistko Klaro Jug). Šestošolci so skupaj s še dvema devetošolkama poskrbeli za bogato bero pesmi, objavljamo pa tudi prispevek o Tednu pisanja z roko in seveda uspešnem Cankarjevem tekmovanju, in sicer vse od šolske do državne ravni.

Glasilo dopolnjuje tudi spletni album, kjer si lahko ogledate fotografije pestrega dogajanja v OPB (izdelava valentinovih srčkov in rožic, čistilna akcija, spanje v šoli).

Reportaža in fotografije obiska bronaste olimpijke ter športno obarvana anketa  pa napovedujeta še eno posebnost. Glas mladih namreč še ni popolnoma končan. Tokratni številki je dodana še posebna športno obarvana številka, ki nosi naslov “Šport je zakon!”.

Namenjena je vsem športnikom in nešportnikom, posebna športna pripravljenost za branje ali zgolj sprehod po njej ni potrebna, prav tako ne potrebujete posebne športne opreme. Strah, da boste po končanem slalomu med prispevki močno prepoteni, je odveč. 😉

Mogoče je danes čas, da glasilo in album odprete in si ga ogledate/preberete!

Urednica Karmen Zupanc

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave