Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

 

Spoštovani starši, učenci, učitelji,

 

ekipa OŠ Polzela, ki skrbi za kar se da nemoteno objavo učnih gradiv za učenje na daljavo, se po najboljših močeh skupaj z vodstvom šole trudi, da bi objavljeno gradivo bilo na voljo na čim bolj enostaven in čim bolj pregleden način. Večina učiteljev svoje delo že zdaj izvaja preko spletnih učilnic v okolju eAsistent – zlasti tisti, ki poučujejo starejše učence, to je od 6. do 9. razreda. Je pa res, da tudi v okolju eAsistent občasno prihaja do težav, ki so posledica preobremenjenosti sistema, kar se kaže v počasnem delovanju, v težavah s priloženim slikovnim materialom, nerazpoložljivostjo sistema ipd. Verjamemo in upamo, da so to zgolj »porodne« težave, ki bodo na daljši rok uspešno odpravljene.

 

Na OŠ Polzela smo se vseeno odločili vsebine objavljati tudi na naši spletni strani v zavihku »e-učenje«. To bomo počeli v nekem prehodnem obdobju v upanju, da bodo občasne težave v eAsistentu čim prej odpravljene. Kako dolgo bo trajalo to prehodno obdobje, bo pokazal čas. Lahko da samo teden dni, lahko da več. V vsakem primeru vas vljudno prosimo, da spremljate naša krovna obvestila, ki jih bomo v primeru novosti oziroma sprememb ažurno objavljali na naši spletni strani.

 

Od srede, 25. 03. 2020, vzpostavljamo bolj pregleden in poenostavljen zavihek »e-učenje«, v katerem bo vsak razred našel navodila za delo za tekoči dan, ustaljeno po urniku. Razlika med mlajšimi in starejšimi učenci je le ta, da bodo navodila za mlajše poenotena za celotno generacijo, kar pomeni, da bodo npr. prvošolci dobili enotna navodila za vse oddelke. Pri starejših bodo ta navodila zbrana dnevno po oddelkih.

 

Ob tej priložnosti bi želeli poudariti, da ne gre za podvajanje navodil, temveč le za njihovo objavo oziroma dostopnost na dveh različnih mestih – v spletnih učilnicah eAsistenta in na naši spletni strani v zavihku “e-učenje.

Krajša navodila za vstop v spletne učilnice eAsistenta najdete na TEJ POVEZAVI.

Upajmo, da bo težav pri delu čim manj, da bo delo potekalo tekoče in da boste učenci svoje učne obveznosti izpolnjevali enako zavzeto in zagnano, kot če bi delali v neposrednem stiku z učitelji.

 

Cenjeni starši, Vam se zahvaljujemo za dosedanjo podporo, pomoč, pozitivno povratno informacijo ter tudi v nadaljevanju želimo čim več pozitivne vzpodbude pri motiviranju svojih najmlajših.

 

Ostanite zdravi in pozitivno naravnani!

 

ravnateljica Bernardka Sopčič

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave