Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

Spoštovane in spoštovani,

prijazno vabljeni k “listanju”  in branju druge letošnje številke glasila Glas mladih.
Druga številka spletnega glasila Glas mladih v šolskem letu 2023-24 je izšla prav na dan reformacije. Namenoma seveda. Tako smo se tudi v uredništvu poklonili slovenskemu jeziku in vsem, ki so v preteklosti kakor koli vplivali na njegov razvoj.
Številka je zares bogata. Poročamo o različnih dogodkih, povezanih s šolo. Evropski dan jezikov, ekskurzije, ND o podnebnih spremembah, mini olimpijada, ulični tek, nogomet, dnevi evropske kulturne dediščine, akcije prostovoljcev, čarovniške vragolije, dan reformacije in komemoracija. Za piko na i pa besedna umetnost učencev od 6. do 9. razreda, ki je ponovno izjemna.

Vabljeni tudi k ogledu spletnega albuma, ki prav tako ponuja številne novosti –  tehniški dnevi, bogate dejavnosti v OPB, komemoracija.

Hkrati vas tudi obveščamo, da je bila v petek na VTV predvajana oddaja o Primožu Trubarju. V otroški oddaji Miš Maš sta gostovali učiteljici Mojca Cestnik in Nataša Jesenko. Povedali sta zares veliko zanimivosti o reformaciji kot gibanju, načinu življenja v tistih časih, Trubarju in seveda tiskanju knjig. Oddaja je zares poučna, vabljeni k ogledu.

Karmen Zupanc
Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave