Kategorije
Načrt prireditev in aktivnosti
Šolski rokovnik
Ostale povezave

Še zadnji fotopozdrav iz Bohinja in Črne …!

Zadnji dan zimske šole v naravi smo preživeli tekmovalno. Praktično celo smučarsko dopoldne je bilo namenjeno organizaciji in izpeljavi smučarske tekme IN snemanju našega »plesnega« videa, za katerega upam, da ga uspemo spraviti na naš plesni Youtube kanal, imenovan »OŠ Polzela pleše« v tednu po počitnicah (to je še presenečenje).

Učenci in učenke so na smučarski tekmi tekmovali v treh različnih skupinah, razdeljeni po svojem smučarskem znanju. Veselo lahko sporočim, da ni bil niti eden tekmovalec diskvalificiran, kar pomeni, da so prav vsi pravilno odvijugali med vratci. Imeli smo nekaj padcev, a so se pogumni smučarji postavili nazaj na noge in dokončali začeto!

Po naporni tekmi živcev in stotink smo pomalicali, nekateri pa so si privoščili tudi vročo čokolado. Po sladkanju smo posneli naš »videospot«, ki sem ga omenjal že prej. Sledil je povratek v CŠOD, kosilo ter slavnostna razglasitev zmagovalcev. Teh je bilo kar 23, zato so prav vsi prejeli posebne spominske medalje in diplome. Po trije iz vsake skupine pa še žlahtna odličja za dosežena prva tri mesta v skupini.

Po podelitvi smo še zadnjič pregledali sobe in se oblečeni, s potovalkam v roki, poslovili od doma in odrinili na pot domov. Naj povem, da sva z učiteljem Simonom v »izpraznjenih« sobah našla ene sive žabice z zelenimi črtami in roza nogavičko z metuljčki. Sporočava, da nobenemu od naju niso prav. Če jih kdo pogreša, naj se oglasi v kabinetu športnih učiteljev v tednu po počitnicah!

Vsem učencem in učenkam želim lepe in zabavne počitnice, napolnite si baterije, ko pa se vrnemo v šolo, pa v nove zmage!

Razrednik Robert Rogelj

Spoštovani starši, šestošolci se iz zimske šole v naravi iz Bohinja in iz Črne vračajo v predvidenem času. Verjamemo, da jih boste z veseljem pričakali na dogovorjenem mestu.

 

 

 

Osnovni podatki

OSNOVNA ŠOLA POLZELA
ŠOLSKA ULICA 3
3313 POLZELA
Telefon: 03 703 31 00
Fax: 03 572 01 35
e-pošta: tajnistvo-os.polzela1@siol.net
TRR 01373-6030675312
ID za DDV: SI33941688

Šolske dejavnosti
Povezave